Olipas mukavia uutisia eilen illalla sähköpostissani kun sen avasin. Noin kk sitten lähetin Ystävien ympyrät - näyttelyyn ehdolle oman työni. Ja työni valittiin mukaan, kylläpä tuli niin kiva olo! Suomesta valittiin kaikkiaan 12 työtä ja ehdolle tuli 15 työtä. Paljon vähemmän kuin viimevuonna, viestin ilmoittaja totesi että ympyrä kuvio saattoi olla hankala toteuttaa joten ei tullut sitten kovin montaa. No ei tämä haittaa, iloitsen kuitenkin oli siellä 100 tai se 12 työtä ehdolla.

Suomen 12 työtä lähtee kiertämään eurooppaa seuraavan kahden vuoden ajaksi. Ensiksi matkaavat englantiin Birminghamiin elokuussa. Suomeen tämä näyttely saapuu maaliskuussa 2012 Vaasaan jossa on mukana kaikki EQA-maat (17 maata) joista myös 12 työtä kustakin maasta.

Työn säännöt;

Circle of Friends - Ystävien ympyrät

Koko: ympyrän muotoinen työ, jonka halkaisija on 20-30 cm.Oikean puolen värit: musta ja valkoinen sekä korkeintaan 30 % punaista sen eri sävyissä. Taustan väri punainen. Reunus huolitellaan kapealla kaitaleella tai työ ommellaan pussiin. Tekniikka vapaa.

Työni Nimi: SYMBIOOSI

Kuvaus; Ihmistä kuvatakseni valitsin sydän muodon jonka puolitin. "Ystävä" on sydämen toinen puolikas. Musta kuvastaa miestä, valkoinen naista. Erilaiset kuvio kankaat ovat eripersoonia. Ihminen tarvitsee ympärilleen erilaisia ystäviä tullakseen toimeen elämässä.

Koko halkaisija 25 cm



Työ valmistunut 18.4.2011