Mulla oli/on pari semmosta tilkkutyötä, johon olen keräillyt erilaisia tilkkuja. Toinen on juomalasi tilkkuista ja toinen joka on siis vieläkin työn alla niin 3:sta eri tilkusta koottuna kolmio.

Mutta tämä minkä nyt esittelen oli tarkotus ensiksi tulla joku peitto. No en jaksanutkaan kerätä niin paljoa erilaisia tilkkuja. Kolmio juttuun paneudun vähän paremmin. Vein valmiit tilkut kurssille, että siellä saisin sommittelu ideaa. Olin valmiiksi ostanut pitkulanmallisen tyynyn johon sitten käyttäsin nämä juomalasi tilkut.

Siinä sitten sommiteltiin ja lajiteltiin eri väreihin. Tuli ihan jees sommitelma. Sen ajattelin sitten viela jotenkin reunustaa lisäkaitaleilla että se ylttäisi nätisti tyynyn ympärille. Laitoin tekeleeni nuppineuloilla kiinni taululle, jotta kaikki sais kehua ;) Porukka tiesi että meinaan tehdä siitä tyynynpäällisen. Joku sieltä sanoi napakasti että et sinä siitä mitään tyynyä tee, tuohan on ihan selvä seinävaate, kato nyt siinä näkyy vuodenajat ja voi siinä nähdä alaosasta ylöspäin luontoa, metsää, peltoa, vuoristoa ja taivasta. No minähän että jaa, ihan vahingossa tuli :)

Ompelin reunakaitaleet, en tietenkään mitannut kaitaletta. Jokin määrä vaan kaitaletta ja siihen vaan kiinni. Sitten iskin sen taas seinälle ihailtavaksi, ja sain heti kommenttia vinoon menneistä kaitaleesta. Se piti purkaa ja ommella uudestaan. Kaitele kuulemma piti ensiksi mitata määrämittaan, ikinä kuullukkaan semmosesta. Sitten hoksasin että enhän minä koskaan semmosta oo tehny, määrämittoja. Ja sillä nuista allaolevista joistain töistä on tullut vinoja ja vääntyneen näkösiä. Tajusin siinä hetkessä jotain! MÄÄRÄMITTA!

Työ löysi mukavan seinäkolosen anopin mökiltä, kuva ei kylläkään ole sieltä ku meijän keittiön seinäkellon paikalta. Kuva piti saada heti kun työ valmistui. Kurssilla sanottiin myös että kaikki työt pitää nimetä ja päivätä. Joten kuuliaisena oppilaana teen työtä käskettyä!

Työnnimi; PERÄKYLÄ, 12/09