FinnQuilt ry eli Suomen tilkkuyhdistys järjesti tilkkutyökilpailun jäsenilleen. Aiheena oli RAKKAUDELLA ON VÄRI. Työn koko sai olla 60 cm x 60 cm.

Kovasti mietin mitä tekisin, aihe oli minulle aika vaikea. Ensiksi tuli mieleen vain pelkkää punaista ja sydämiä pitkin poikin työtä, mutta ajattelin että niin on kaikilla muillakin. Muhittelin ja alku yöstä ennen kuin sain unen päästä kiinni... aamulla piirsin luonnoksen mahdollisesta kötöksestä. Tälläinen siitä sitten tuli...

Tuomareiden mielestä, työ oli pliisu, noh sitä se onkin jos vertaa esim voittaja kolmikkoon. Hyvää harjoitusta tilkkumaalaukseen. Itse kyllä oon lähes tyytyväinen tuotokseen. Helmissä oli kova työ ommella kiinni.


Jumalan kasvot katsoo alaspäin ja juttelee mukavia alaspäin


Ala nurkassa on nainen joka kuuntelee Jumalan rakkauden sanaa istualtaan.


Helmiä säteissä.

Kilpailussa oli 2 sarjaa Harrastajat ja Edistyneet. Kisaan tuli kaikkiaan 32 työtä ja minun sarjaani eli harrastajiin tuli 17 työtä. Sijoitus varmaan on siellä häntäpäässä :) Tulokset tuli kotiin asti kommentteineen; Olin toiseksiviimeinen :)

- Voisiko Jumala olla huomattavampi?

- Vahvasta punaisesta huolimatta melko vaisu työ

- Tekninen toteutus olisi voinut olla joko esittävämpi tai abstraktimpi. Hyvä tilkkumaalaus kokeilu.

Rasteja tuli eri kategorioista (5) hyvään ja tyydyttävään kohtaan. Erinomaista ei ollut ollenkaan, eikä ei olennaista tässä työssä kohtaan. Nyt tietää arvosteluraadin pilkunviilaus rastikohteita mitä he katsovat työssä... Niitä oli kaikkiaan 9 eri kohtaa!!